m,

I need this
Old train to breakdown
Oh please just
Let me please breakdown

Cause it's gonna sting me when I leave this town
All the people in the street
That I'll never get to meet
If these tracks don't bend somehow
And I got no time
That I got to get to
Where I don't need to be


nu är det tentadags, sen ska jag bege mig på ett tåg till staden som förr var min bästa vän, vad har vi ens för relation nu? vart är man ens hemma nuförtiden. beroende på humör, typ överallt eller ingenstans. kanske bäst att välja.. Skitsamma jag ska ut på lördag och dansa häcken av mig! de blir kul! nu jävlarrrrr. haha.

emelie har rätt, hade rätt. vi är irriterade och lättupprörda. kul!...
Men vi är iallafall påväg någonstans, det har säkert någon typ av fördel!

not that kind of guy

OKEJ, jag vet inte hur andra reagerar och vad andra tycker är okej respektive inte okej. Men jag fick igår erbjudande på en lägenhet i den stad jag ska flytta till och har tänkt börja plugga i. Så ringde jag till numret jag fick , det är till killen som bor i lägenheten nu. Och efter 3 signaler klickar han bort mig?
Som sagt jag vet inte vad folk tycker är okej eller inte okej, men jag kan tycka det är det oförskämdaste man kan göra? sjukt drygt och han har ju dessutom ingen aning om vems mitt nummer är. Jag hade kunnat headhunta honom för jag tyckte han var såååå duktig på skatteverket(ja, ja har googlat honom och hittat hans yrke:P) och nu ville ha honom till mitt företag? Där rök din chans till jobb, SNUBBEN!


Dessutom finns han inte på facebook... vem fan finns inte på facebook?

tom på ord

Heydäär, tentaplugg! tänkte dock belöna mig om några timmar med ett värsting benpass och en solning för att samla sista energin till kvällens plugg inför morgondagen. Håll tummarna för mig!

Något som har blivit mer och mer klart på sistone, är att man måste ta sina egna fighter. Jag försöker alltid finnas, hjälpa, stötta. men så kommer det till en gräns då det är dags att ta ett steg tillbaka, och lämna tid för reflektion, och låta människor ta sina egna duster, jobba sig igenom svåra saker. men en sak är klar, jag finns här när jag behövs.


Tant susanna

Helgen sprang på i 120, och bestod av jobb, födelsedagsfirande med farligt god mat och konstiga kroppsreaktioner.
Jag Vet inte om det beror på stress, magsår eller bytet av Yasmin, men jag har känt svimningar och smärtor i bröstet, speciellt när jag äter, kul grej, kul tjej!



Sååååååå jävla roligt då! Gick till frisören för den förra hann inte både klipp och färg, så klippningen skulle ske idag, fick en helt ny tjej som inte visste hur man gjorde page, kul...

Jag bad om en lååång page med extremt fall, jag fick en kort tantpage utan knappt något fall! Mitt i klippningen så ba "oj, jag tror jag tappat fallet!"
Tappat fallet??? TAPPAT FALLET? Du har ju för fan inte bara tappat det, du har klippt bort det!!!!!!!
Så jäkla besviken, det är så kort så det finns inte jättemycket att göra med skiten heller. Svårhanterligt och jävligt!
THANK YOU!

Nu blir det tentaplugg och gym på det, hoppas att det piggar upp, det är inte mycket som känns bra dom här dagarna.... Mycket som hänt, lite som känns bra... Fan!

Positiv tjej, någon som vill ha lite kul energi av mig kanske?:) jag är en grym sambo med skaplig stressrelaterad ångest haha.

Hjärtuppehåll- 2 slag

Migrän+Yasmin =

För ungefär ganska då exakt en vecka sedan då var jag hos tant läkare och hon spontandroppade informationen att jag lider av superjätteförhöjd risk för stroke. Jag har i .. Tja många år helt enkelt, knaprat Yasmin, och gjort det för att även reglera min migrän som sades vara hormonrelaterad. Nu råkar det vara så att jag snubblade över denna i övrigt inte jätte charmiga läkaren som meddelade mig att stroken typ ligger och lurar kring hörnet. Så imorgon ska jag ta på mig mina skor, min lilla jacka och knata bort till samma dumma tant igen för att konsultera nya p-pills och undvika att bli en som bekräftar studien:

"En metaanalys av dessa visar att risken för ischemisk stroke är ungefär fördubblad hos individer med migrän. Risk­ökningen noterades dock bara för migrän med aura. Värt att notera för övrigt är att riskökningen var särskilt markerad bland kvinnor som åt p-piller, rökare och individer under 45 års ålder. När man undersökte kopplingen mellan migrän och hjärtinfarkt samt migrän och kardiovaskulärt orsakad död var sambandet inte lika tydligt som mellan migrän och stroke"

Den hade det på känn!

min kropp visste att jag hade mycket att plugga ikväll, därför gjorde den allt för att slippa. Såååååå valet föll på att gymma. och valet där föll såklart på de jobbigaste muskelgrupperna dessutom, Mage ben och rompaa! tänk vad lite plugghets kan göra för kroppen.
Nu sitter jag istället och har en stirr-tävling med det jag ska plugga på och tja, väntar ut träningsvärken from hell!

Feeel the pain coming, gluteus maximus!



Mission Missoni?

Det är inte många som undgått Missonis framfart på sistone, deras härliga mönster och färger finns överallt, och kopior fylls i många inredningsbutiker.
Självklart är det inte jättekul att hosta upp 995pix på en kudde, som likaväl har en kusin på Åhléns- din för 199coronas

Den som hanterar män bäst, är den som klarar sig utan dem

Två vilodagar och jag känner mig som en plufs.. Det är dock en fördel eftersom det taggar mer. Man måste hinna balansen med att komma ihåg att man tränat eller rört på sig under dagen, och tt inte glömma bort att inte belöna sig allt för mycket heller. Balance girls, Balance!

Imorgon blir det iallafall ny fräsch vecka på gymmet, en skön solning och ett hårt överkroppspass. Borde boka in mig på ett Bodypump pass med snart, för inspirationen! Dock så är ju jag lite av en fegis- så jag drar mig gärna för att gå på passen där det blir mer tydligt hur man själv tränar och hur andra tränar!


Sista frågan, har jag varit duktig nog för att få beställa dessa godingar? Ska jag göra en deal med mig själv, om jag går ned 2 kg dom närmsta 2 veckorna, DÅ är dom mina, deal? Kan bli lite kul!

Smile like you mean it

Dags att speeda upp lite, såg lite bilder från i helgen, och fyyyyfasen! dags att kötta cardio och dra ned drastiskt på kcal intaget. Jag vet inte om jag ska satsa enbart på att kapa stor del av kolhydraterna eller generellt minska kalorierna än, men det kommer vi till insikt med inom dom närmsta dagarna vad som passar just mig bäst. en del regleringar i kosten påverkar mer än andra, och oavsätt om det rekommenderas att strypa kolisarna eller minska kalorierna, så ska man ändå följa det kroppen mår bäst av och reagerar bäst på. Jag är nämligen lite rädd att dra ned mitt imunförsvar lite väl, genom att träna mycket och minska maten. så successivt ska vi nog kunna nå beach 2012 ska ni se ;)
 

Är du fortfarande söt efter ett träningspass så har du inte tagit i tillräckligt!

Ligger i badet och andas ut efter ett hårt benpass. Är det bara jag som blir fullkomligt ursinnig på bensparken när det väl är dags för den? Ni vet känslan att det kliar och sticker i hela kroppen, och man blir nästan frustrerad av den intensiva muskelkontakten.
Kom iallafall hem och möttes av en jätteglad sambo, och jag var glad och utmattad jag med. Jag föreslog att vi skulle ta en promenad bort och kika på lägenheten det idag stod klart att han ska köpa imorgon, han kontrar med att vi kan kika på vems grejer som är vems i lägenheten. Så nu ligger jag här i badet matt och lite nedstämd efter en störig bouppdelning. Vi kommer bra överens, det är inte det, vi är snälla mot varandra och schyssta med vad som är vems och vem som får vad. Det är bara det att själva grejen blåser upp så mycket gammalt.. Så mycket "damm". Det fanns en gång så mycket drömmar och hopp över alla dom här grejerna, allt är kopplat till minnen och känslor.
Jag hatar det på ett sätt, Filip är så viktig för mig.


Dags att tvätta bort saltet i pannan och på kinderna, en rejäl hårinpackning och trolla fram leendet igen så fixar vi nog den här kvällen också ska vi se:)

,

okej föresten VAD tänkte jag med? blogg.se är ju sämsta plattformen? borde man kanske köra på blogspot.com istället? där är det både lättare att ändra i mallar och typsnitt?





fan så struuuligt

Nytt i träningsgarderoben




Igår satt jag och Josefin och divierade fram och tillbaka om hurvida vi gillade Reebok zig serien. Summa kardemumma blev att vi båda kände att vi helt enkelt behövde oss varsitt par, och det var ingen tvekan om saken. sagt och gjort så började jag googla runt lite, och hittade dessa godingar! självklart ska dom vara skrikiga i färgen, annars är det ingen nytta med dem!

någon som provat/ hört om dem? reklamen började ticka varm på tvn häromdagen med, så det är nog en tidsfråga innan det exploderar med färgglada zigs i stan!

It´s on!

Efter många års bråk och stök, så är vi i rullning igen, bloggen is back! frågor på deeee?:)
upptäckte dessutom att jag har typ 19 bloggar ute lite smygigt här och där kopplade till samma mail, så dom försvann illa kvickt och upp kom Sangtasia! Fick dessutom andnöd när jag skulle läsa gamla inlägg, herregud människa, lär dig använda kommatering?




Only one thing has to change for us to know happiness in our lives: where we focus our attention.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0